Blogs laten schrijven

Home » Blogs laten schrijven

Blogs laten schrijven

Blogs schrijven is een hele tijdrovende bezigheid. Blogs laten schrijven is daarom een heel goed idee. We hebben veel ervaring in het schrijven van blogs. Zeker als het gaat om blogs die SEO-proof moeten zijn.

Blogs zijn heel erg belangrijk voor de vindbaarheid. Nieuwe content wordt door zoekmachines altijd gewaardeerd en dragen bij aan de content op je website. Blogs laten schrijven doe je bij Floris de Boer SEO. Hieronder zie je waarom:

blogs laten schrijven

Blogs laten schrijven door Floris de Boer SEO

Wij schrijven voor jou je blogs. Je geeft in grote lijnen aan wat je er in wilt hebben. Dit geeft ons de handvatten om aansprekende teksten te schrijven die passen bij jouw doelgroep. We spreken samen een aantal dingen af.

Contentplanning

We maken samen een content planning. Welke onderwerpen wil je hebben op welke data? Hoe veel blogs wil je in de week/maand/jaar? Wil je SEO-blogs of moeten het diepgravende onderzoekende blogs zijn? We schrijven dit allemaal uit en maken een dynamische planning. Deze kan tussendoor veranderen, bijvoorbeeld als actualiteiten opspelen of als je een mededeling hebt.

Frequentie en aantal woorden

We spreken van te voren ook de frequentie af. Frequentie is key, zeker bij SEO-blogs. Daarnaast schatten we ook een aantal woorden per blog. Deze informatie schrijven we samen met jou op in een contentmap die we per kwartaal vernieuwen. Hierbij komt ook de contentplanning.

Meer...

We leveren ook teksten bij websites en webshops. Neem hiervoor contact op met ons via het contactformulier of geef ons een belletje!

Koffie?

Bij ons staat de koffie altijd klaar. Vrijblijvend een gesprek? Dat mag altijd.

Neem contact op of vraag direct een offerte aan.

lid van