Website laten vernieuwen

Home » Website laten vernieuwen

website laten vernieuwen

Website laten vernieuwen? Je bestaande website is op, af, klaar en verouderd. Je weet niet meer wat je er mee moet doen en je bent niet meer bij met de laatste trends. Dan is het hoog tijd om je website te laten vernieuwen

We hebben ervaring met het vernieuwen van websites. Websites vernieuwen is een uitdagende, maar hele leuke klus. We helpen je graag met het doorgroeien naar een nieuwe en professionele website.

Heb je nog geen CMS? Dan gaan we je daarbij helpen. Het content management systeem WordPress is voor ons het uitgangspunt. Hieronder lees je wat WordPress kan en doet.

Wat is wordpress?

website laten maken

We werken uitsluitend met WordPress. Het online websitemanagement platform van de wereld. Het geeft ons de creatieve vrijheden die we nodig hebben en stelt jou in staat om zelf aanpassingen te doen aan je website. 

WordPress is ooit begonnen als bloggersplatform. Al snel werd WordPress uitgebreid richting de corporatebranche. Steeds meer bedrijven gingen het gebruiken om statische webpagina’s te bouwen. Ook steeds meer tech-startups zagen de ontwikkelkansen van WordPress en hebben daar snel op geanticipeerd. De komst van plugins en thema’s versnelde dat alleen maar.

WordPress is vandaag de dag hét platform voor ondernemers. Het biedt ruimte aan heel veel custom integraties en meerdere grote bedrijven zien de mogelijkheden van WordPress. Wij maken daar uiteraard dankbaar gebruik van.

Hoe gaan we te werk?

We gaan eerst eens goed je oude website bekijken. Waar zitten de gaten? Waar zit het probleem? Dat is voor ons het uitgangspunt. We zullen de technische systemen checken op mogelijk verouderde elementen. We brengen dit in kaart in een overzicht en bespreken met jou waar we aan gaan werken.

We nodigen je daarvoor eerst uit voor een kopje koffie bij ons op kantoor in Broek op Langedijk. Hier nemen we je mee in het proces, laten we zien wat we gaan doen en heb je de mogelijkheid om vragen te stellen of al eerste wensen mee te geven.

We gaan een week later nog een keer zitten om je specifieke wensen door te nemen. We verwachten hier dus jouw input en leggen die over onze input. Zo komen we tot een eindresultaat dat voor beide partijen werkbaar en duurzaam is. 

We gaan later aan de slag met je website. We hebben geen specifiek tijdsbestek waarin we bouwen. We leveren een MVP (Minimal Viable Product) op. Dit is een werkbaar product, maar nog niet áf. Je kan op deze MVP feedback leveren. Die verwerken wij. Je hebt in totaal drie revisies zonder meerwerk kosten. Dat is lekker meegenomen!

website laten vernieuwen uit andere systemen

We helpen je graag om je website uit een verouderd systeem over te zetten in WordPress. We hebben ervaring met de meeste systemen en zorgen dat je website naadloos wordt overgezet. Je website laten vernieuwen uit een ander systeem heeft echter meer tijd nodig. De opmaak en inhoud komen soms niet overeen met wat WordPress gebruikt. Je hoeft je niet druk te maken, we maken alles gewoon in orde en zorgen dat je website straalt als nooit te voren.

Onderhoud

We leveren ook onderhoud voor je vernieuwde website. Het is logisch dat je na een tijdje meer wil, verder wil doorgroeien of ontwikkelingen wil integreren in je website. We staan altijd voor je klaar om dat voor je op te lossen. Ook als je je website niet bij ons hebt laten maken. Lees daar meer over op onze onderhoudspagina.

Koffie?

Bij ons staat de koffie altijd klaar. Vrijblijvend een gesprek? Dat mag altijd.

Neem contact op of vraag direct een offerte aan.

lid van