SEO laten doen

Home » SEO laten doen

SEO laten doen

SEO laten doen? Uiteraard bij Floris de Boer SEO. Je wilt natuurlijk websitebezoekers trekken. Daarom is het handig om je SEO uit handen te geven. We kunnen het volledige proces uit handen nemen en direct voor je aan de slag gaan. We doen daarvoor een aantal dingen: 

SEO LATEN DOEN & Floris de BOER SEO

We lopen samen door je website heen. Waar zitten de kansen en waar moeten we verbeteren? Dat doen we aan de hand van onze uitgebreide seo-checklist. We kijken naar inhoud én techniek. Dit rapporteren we en brengen we uit naar jou. 

Aan de hand van het rapport geven we je een inzicht van hoe je website er voor staat. Nog steeds SEO laten doen? Dan gaan we verder samen in gesprek. We nodigen je uit voor een heerlijk kopje vers gezette koffie bij ons op kantoor in Broek op Langedijk. We bespreken samen welke USP je achterna wil gaan en waar je doelgroep zich bevindt. We zullen dit breder oppakken dan de andere bedrijven. We bouwen namelijk aan een uitgebreide online marketingstrategie met buyer persona’s en funnels.

Besluit je om zelf de aanpassingen te doen? Even goede vrienden. We leggen namelijk in begrijpelijke taal uit wat je kan doen om de vindbaarheid te verbeteren.

Als we het gesprek gehad hebben, dan gaan we uit elkaar en gaan wij voor jou aan de slag. We optimaliseren je website volledig naar wens. We plannen een maand later een monitoringsmoment in om bij te schaven.

werkt dit wel?

Je SEO laten doen is heel belangrijk voor je website of webshop. Het zorgt voor extreem veel bezoekers terwijl je niet betaalt voor advertenties. SEO is een bewezen techniek en wordt breed toegepast door andere bedrijven in de sector. Dat geeft natuurlijk ook omzet met zich mee. Maar, er zijn nooit garanties dat het echt gaat werken. Er zijn omstandigheden die we tegen kunnen komen waardoor het resultaat tegenvalt. Gelukkig is dit bij ons nog niet het geval geweest!

seo laten doen & onderhoud

SEO is niet een one-time-only proces. Het is doorlopend en moet steeds verbeterd worden. We zijn helaas nog steeds geen tovenaars, dus we zullen echt goed aan de bak moeten om jouw website #1 te krijgen. Het onderhoud is dus super belangrijk voor je vindbaarheid. Dit bespreken we ook in onze gesprekken.

Meer...

We leveren ook optimalisatie bij websites en webshops. Neem hiervoor contact op met ons via het contactformulier of geef ons een belletje!

Koffie?

Bij ons staat de koffie altijd klaar. Vrijblijvend een gesprek? Dat mag altijd.

Neem contact op of vraag direct een offerte aan.

lid van