Webshop laten maken

Home » Webshop laten maken

conversies en leads genereren

Je webshop moet leads en conversies genereren. Je wilt dat klanten kopen kopen kopen in plaats van kijken kijken kijken. Je webshop moet daarnaast ook nog eens aan allerlei beveiligingseisen voldoen. Webshop laten maken doe je bij Floris de Boer SEO.

Floris de Boer SEO biedt oplossingen voor startende en gevorderde webshops in WooCommerce. We regelen alles van A tot Z: van winkelwagen tot iDeal. We weten de best practices en hebben alles in huis om jouw webshop te laten stralen.

webshop laten maken in wordpress

We werken uitsluitend met WordPress. Het online websitemanagement platform van de wereld. Het geeft ons de creatieve vrijheden die we nodig hebben en stelt jou in staat om zelf aanpassingen te doen aan je website. 

WordPress heeft de laatste jaren zich ook toegelegd op winkeleigenaren. Met de komst van WooCommerce is de ecommerce ambitie van WordPress alleen maar gegroeid. WooCommerce is de plugin die met een aantal muisklikken direct jouw webshop in de lucht zet. WooCommerce heeft een uitgebreid aanbod van integraties met verzenders en boekhoudpakketten. Een webshop laten maken in WooCommerce is de beste optie!

Floris de Boer SEO helpt je niet alleen bij je webshop, maar denkt ook mee in je marketingstrategie. Welke producten verkopen het beste? Welke doelgroep zien we terugkomen? We laten je geavanceerde data zien die jouw webshop heeft gegenereerd en proberen aan de hand van die data je webshop te verbeteren.

webshop laten maken
webshop laten maken

Hoe gaan we te werk?

Als je een offerteaanvraag doet bij Floris de Boer SEO gaan we direct voor je aan de slag met de voorbereidingen. We nodigen je daarvoor eerst uit voor een kopje koffie bij ons op kantoor in Broek op Langedijk om je wensen voor je webshop door te nemen. Hier nemen we je mee in het proces, laten we zien wat we gaan doen en heb je de mogelijkheid om vragen te stellen of al eerste wensen mee te geven.

We gaan een week later nog een keer zitten om je specifieke wensen door te nemen. We verwachten hier dus jouw input en leggen die over onze input. Zo komen we tot een eindresultaat dat voor beide partijen werkbaar en duurzaam is. 

Aan de slag met je website! Er is geen specifiek tijdsbestek waarin we bouwen. We leveren een MVP (Minimal Viable Product) op. Dit is een werkbaar product, maar nog niet áf. Je kan op deze MVP feedback leveren. Die verwerken wij. Je hebt in totaal drie revisies zonder meerwerk kosten. Dat is lekker meegenomen!

Webshop laten maken met integraties

Webshops hebben veel integraties nodig. Denk hierbij aan een betaalmogelijkheid of de koppeling met je leveranciers. We hebben door onze jarenlange ervaring gezien waar de valkuilen liggen en helpen je daar doorheen. We weten ook waar de kansen liggen en proberen die altijd te benutten. 

webshop laten maken met Onderhoud

We leveren ook onderhoud voor je webshop. Het is logisch dat je na een tijdje meer wil, verder wil doorgroeien of ontwikkelingen wil integreren in je website. We staan altijd voor je klaar om dat voor je op te lossen. Ook als je je website niet bij ons hebt laten maken. Lees daar meer over op onze onderhoudspagina.

Koffie?

Bij ons staat de koffie altijd klaar. Vrijblijvend een gesprek? Dat mag altijd.

Neem contact op of vraag direct een offerte aan.

lid van