Hi!
Leuk dat je hier bent.

website laten maken alkmaar langedijk

Ons kantoor in Broek op Langedijk

Even kennismaken

Hi! Ik ben Floris de Boer. Ik ben 23 jaar oud en woon in Zuid-Scharwoude boven Alkmaar. Sinds mijn twaalfde ben ik bezig met het ontdekken van alles wat er op het wereld wijde web te beleven valt. Van programmeren, HTML/CSS tot aan WordPress. Ik vind veel dingen leuk, ben zeer leergierig en probeer mijzelf iedere dag opnieuw te ontwikkelen. Door in ontwikkeling te blijven groei je als persoon, ondernemer en als kritische denker. Bij een website komt meer kijken dan alleen het slepen van blokjes of het schrijven van een programmeertaal. Ieder facet van het proces van het komen tot een website is voor mij geen onbekend terrein. Ik hou er van om met een klant alles samen te doen zodat we er samen beter van worden. U kunt van mijn diensten professionaliteit, laagdrempeligheid en betrokkenheid verwachten. Ik schroom niet om kritiek te geven en input te leveren als dat nodig is.

WAT MAAKT ONS BIJZONDER?

Waarom een website laten maken bij Floris de Boer SEO?

Het hele traject nemen we je mee in de werkzaamheden. We werken professioneel, maar houden ook van luchtigheid, duurzame relaties en wellicht een biertje op de vrijdagmiddag. We werken erg persoonlijk. Contact loopt meestal via Whatsapp of telefonisch. Klanten zijn bij ons écht geen nummertje.

We zijn een jong en gedreven onderneming vol frisse en fruitige ideeën. We nemen uiteraard jouw wensen mee, maar geven ook onze eigen constructieve visie. Altijd met een open vizier. We houden van een directe aanpak en draaien niet om de feiten heen. Zeker niet als het om je website gaat.

Websites zijn dynamisch. Een website is een middel, geen doel. Je website moet onderhevig zijn aan trends en gericht zijn op de toekomst. We volgen nauwgezet de laatste trends en ontwikkelingen binnen het vakgebied. We bouwen de website daarom ook “open”. Dat wil zeggen dat we ruimte laten voor verdere uitbreiding en ontwikkeling. Tevens een van de redenen waarom we met WordPress werken.

We werken altijd samen. Samen met jou, met je partners of met een collega. Samen kom je verder dan alleen. Er is bij ons ook geen sprake van een klassiek opdrachtgever/opdrachtnemer-relatie. We werken op gelijke voet en respecteren elkaars kwaliteiten. Dat vinden wij heel erg belangrijk.

We werken samen met internationale designers en ontwikkelaars. Sommige diensten kunnen wij niet zelf aanbieden omdat deze specifieke expertise vragen. Daarom schakelen wij vertrouwde partners in het veld in. Zij helpen ons met het ontwikkelen van jouw droom product. Zonder dat jij daar iets voor hoeft te doen.