Website laten ontwikkelen

Home » Website laten ontwikkelen

website laten ONTWIKKELEN

Website laten ontwikkelen? Floris de Boer SEO maakt professionele websites op maat voor diverse klanten. Jouw wens is letterlijk onze zorg. We nemen het hele online proces van je over en begeleiden je richting de online wereld. Websites zijn daarbij heel erg belangrijk. Ze zijn het beginpunt van je online zichtbaarheid. Zonder website mis je altijd klanten. Een website laten ontwikkelen doe je bij Floris de Boer SEO.

Wat is wordpress?

website laten maken

We werken uitsluitend met WordPress. Het online websitemanagement platform van de wereld. Het geeft ons de creatieve vrijheden die we nodig hebben en stelt jou in staat om zelf aanpassingen te doen aan je website. 

WordPress is ooit begonnen als bloggersplatform. Al snel werd WordPress uitgebreid richting de corporatebranche. Steeds meer bedrijven gingen het gebruiken om statische webpagina’s te bouwen. Ook steeds meer tech-startups zagen de ontwikkelkansen van WordPress en hebben daar snel op geanticipeerd. De komst van plugins en thema’s versnelde dat alleen maar.

WordPress is vandaag de dag hét platform voor ondernemers. Het biedt ruimte aan heel veel custom integraties en meerdere grote bedrijven zien de mogelijkheden van WordPress. Wij maken daar uiteraard dankbaar gebruik van.

Hoe gaan we te werk?

website laten maken

Als je een offerteaanvraag doet bij Floris de Boer SEO gaan we direct voor je aan de slag met de voorbereidingen. We nodigen je daarvoor eerst uit voor een kopje koffie bij ons op kantoor in Broek op Langedijk. Hier nemen we je mee in het proces, laten we zien wat we gaan doen en heb je de mogelijkheid om vragen te stellen of al eerste wensen mee te geven.

We gaan een week later nog een keer zitten om je specifieke wensen door te nemen. We verwachten hier dus jouw input en leggen die over onze input. Zo komen we tot een eindresultaat dat voor beide partijen werkbaar en duurzaam is. 

Aan de slag met je website! Er is geen specifiek tijdsbestek waarin we bouwen. We leveren een MVP (Minimal Viable Product) op. Dit is een werkbaar product, maar nog niet áf. Je kan op deze MVP feedback leveren. Die verwerken wij. Je hebt in totaal drie revisies zonder meerwerk kosten. Dat is lekker meegenomen!

website laten ontwikkelen met Custom integraties

Een website laten ontwikkelen met custom integraties is uiteraard mogelijk. Mogelijk wil je een integratie met je boekhoudsysteem, CRM of je nieuwsbriefprovider. Dat is geen probleem. We hebben ervaring met de meeste integraties en kunnen je daarbij goed adviseren. Mochten wij er niet uitkomen, dan zoeken we samen naar een ontwikkelaar die dat kan leveren. 

Onderhoud

We leveren ook onderhoud voor je website. Het is logisch dat je na een tijdje meer wil, verder wil doorgroeien of ontwikkelingen wil integreren in je website. We staan altijd voor je klaar om dat voor je op te lossen. Ook als je je website niet bij ons hebt laten maken. Lees daar meer over op onze onderhoudspagina.

Koffie?

Bij ons staat de koffie altijd klaar. Vrijblijvend een gesprek? Dat mag altijd.

Neem contact op of vraag direct een offerte aan.

Lid van